Catalonia Talent

Catalonia Talent

Ypsomed obre un centre d’R+D a Barcelona que comptarà amb 60 treballadors

3 de maig de 2022

Articles - Economia

L’empresa de tecnologies mèdiques suïssa Ypsomed ha obert a Barcelona el primer centre d’R+D fora del seu país i preveu crear-hi 60 llocs de treball durant el primer any. La companyia, especialitzada en el desenvolupament i fabricació de sistemes d’injecció i infusió per a l’automedicació, ha inaugurat aquest dimarts les noves instal·lacions en un acte que ha comptat amb la participació del secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball, Albert Castellanos i Maduell.

Per establir-se a la capital catalana, l’empresa ha rebut el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Segons ACCIÓ, hi ha actualment més de 420 filials d’empreses suïsses establertes a Catalunya.

Les noves oficines d’Ypsomed a Barcelona operen inicialment amb una plantilla d’una trentena de persones formada, entre d’altres, per enginyers, desenvolupadors de software, d’aplicacions i de sistemes al núvol, i científics de dades. En el decurs dels pròxims 12 mesos, la previsió és duplicar l’equip fins als 60 treballadors. A Catalunya, Ypsomed desenvolupa aplicacions mòbils i serveis digitals amb connexió al núvol i connectats amb tecnologia de la Internet de les Coses (IoT), amb l’objectiu de facilitar als usuaris la gestió de malalties cròniques.

Contingut relacionat

Carregant...
x