Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tech Barcelona inicia les Tech Up Nights amb Ocado Technology

25 de maig de 2022

Articles - Tecnologia

El dimecres 18 Tech Barcelona va celebrar la I Edició de Tech Up Nights, una iniciativa creada originàriament juntament amb Ocado Technology amb l'objectiu d'implicar les principals empreses tecnològiques de Barcelona. En aquesta ocasió, el mig centenar de convidats van tenir l'oportunitat d'escoltar Anna Terés Sáez (Ocado Technology) i Gerard Martinez Talleda (Nestlé) per inspirar-se en el seu contingut i aprendre dels seus reptes, errors i bones pràctiques.

En primer lloc, Anna Terés, líder d'equip d'Ocado Technology, explicà els avantatges de la tecnologia de veu per al comerç electrònic i els seus principals casos d'ús, els conceptes bàsics d'Alexa i com Ocado Skill gestiona converses breus per ajudar els usuaris a afegir articles a les cistells de la compra.

En segon lloc, Gerard Martinez, propietari del producte tècnic de Chatbots a Nestlé, va presentar el cas pilot de l'assistent de veu Nespresso llançat recentment als Països Baixos. Va mostrar des de com va néixer el projecte fins als principals aprenentatges, visions i consideracions a l'hora d'afrontar les tecnologies de veu.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x