Catalonia Talent

Catalonia Talent

Queralt Castellet, la primera catalana amb medalla en uns Jocs Olímpics d'hivern

10 de febrer de 2022

Articles - Esports

Queralt Castellet ha guanyat la medalla de plata en la prova de halfpipe als Jocs Olímpics de Pequín 2022. La catalana s'ha assegurat la segona posició amb una impressionant segona ronda, on ha obtingut una puntuació de 90.25. L'esportista de Sabadell arribava al màxim nivell i amb moltes opcions de medalla. 

A la primera ronda, Castellet ha realitzat un exercici correcte però sense arriscar gaire. Ha obtingut una puntuació de 69,25 i s'ha situat setena. A la segona ronda la sabadellenca ha aconseguit vols amb més amplitud, trucs molt més complicats incloent dos 900s, i ha signat un espectacular 90.25 que l'ha col·locat segona i molt a prop de la històrica medalla. L'última ronda de Queralt també ha estat molt bona, però amb menys puntuació: 78.25.

Finalment, la classificació ha quedat de la següent manera: la favorita Chloe Kim ha aconseguit l'or amb una puntuació de 94,00, Queralt Castellet ha estat plata amb 90,25 i la japonesa Tomita Sena s'ha quedat amb la medalla de bronze, amb 88,25.

Contingut relacionat

Carregant...
x