Catalonia Talent

Catalonia Talent

Napptilus Tech Labs destaca amb el seu portfoli d'Startups innovadores al MWC

29 de febrer de 2024

Articles - Cičncia i Coneixement

Durant l'última edició del Mobile World Congress (MWC) que ha tingut lloc aquesta setmana a Barcelona, Napptilus Tech Labs, la empresa tecnològica fundada el 2004 a Barcelona, ha presentat el seu portfoli de startups disruptives i innovadores especialitzades en el desenvolupament de programari i digitalització. Un dels projectes, Magnetika, va guanyar el Premi Talent 2023.

En el marc del 4YFN, dedicat a startups i emprenedoria, Napptilus ha retornat a aquest fòrum amb propostes que ja han captat l'interès d'inversors i empreses. Rafa Terradas, fundador de l'incubadora Napptilus Tech Labs, ha destacat que "assistim al Mobile per donar a conèixer projectes únics que, amb la tecnologia i equips experts, seran sens dubte revulsius per als sectors i empreses que els aplicaran."

Una de les startups destacades és Stageinhome, una eina de decoració d'interiors que utilitza la Intel·ligència Artificial (IA) per dirigir-se al mercat immobiliari i proporcionar una solució àgil per decorar propietats i vendre-les més ràpidament. Otra de les propostes és Helix, una plataforma professional de serveis antiaging per al consumidor final, que utilitza la IA per oferir assessorament personalitzat basat en dades de salut. Tracks CO2, Magnetika, Napptilus AI, Napptilus Battery Labs, Hipergraph, Insolent i Sensorial Coffee també han estat presentades amb les seves innovadores solucions.

El 4YFN celebra enguany el seu desè aniversari, consolidant-se com la plataforma de connexió entre emprenedors, corporacions i inversors. Amb la conclusió d'aquesta edició del MWC, les startups de Napptilus han destacat com a referents en innovació i desenvolupament tecnològic,

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x