Catalonia Talent

Catalonia Talent

Michael Blackman rep el Premi d'Honor Welcome Talent

9 de maig de 2022

Articles - Premis i reconeixements

El fundador i CEO d'Integrated Systems Europe, l'empresari alemany Michael Blackman, va rebre el divendres el Premi d'honor Welcome Talent que atorga la Fundació Impulsa Talentum XXI i la Cambra de Comerç de Barcelona, en una gala festiva a la Sala Luz de Gas de Barcelona. El premi l'havien rebut amb anterioritat Luca de Meo, Andreu Mas Colell i John Hoffman. 

Blacknman, que inaugura aquest dimarts ISE a Fira Barcelona, va rebre el guardó destacant el suport del seu equip, l'aposta pel talent local, i el compromís amb Barcelona, on les autoritats li van demanar que fes "parada i fonda" per molt de temps. A l'entrega del guardó, que va rebre de mans del president de la fundació Bru Recolons, hi assistiren el director general de transferència de coneixement Xavier Aldeguer, i el secretari general de difusió, Jofre Llombart, a més de la diputada i regidora Neus Munté, que actuà en nom de la Diputació de Barcelona. 

Abans de l'entrega del Premi, l'escriptor Jordi Cabré moderà una taula rodona amb les dues guanyadores dels premis literaris de la convocatòria Premis Talent Cambra, del 2020 i 2021, Alba Badal i Teresa Saborit, que varen parlar del seu procés creatiu.

Contingut relacionat

Carregant...
x