Catalonia Talent

Catalonia Talent

Michael Blackman, Premi d'Honor Welcome Talent 2022

2 de març de 2022

Articles - Premis i reconeixements

El fundador i director general de la fira d'audiovisuals i tecnologia ISE, Michael Blackman, rebrà el Premi d'Honor Welcome Talent 2022 dins de la convocatòria anual dels Premis Talent Cambra, en la seva vuitena edició. El premi, que li serà entregat en un acte el proper 6 de maig a la Llotja de Mar, en el marc d'una gala en que es convidaran els premis de totes les edicions d'aquest reconegut guardó i part de l'ecosistema emprenedor del país

En el marc d'un dinar al Mobile World Congress, el president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, ha comunicat a Blackman l'obtenció d'aquest guardó, que en les quatre edicions anteriors vàren rebre Andreu Mas-Colell, John Hoffamn i Luca de Meo, i que vol reconèixer persones de reconegut prestigi que s'han caracteritzat per atraure talent, empreses, fires, i ciutadans de grans capacitats de lideratge en els àmbits científic o econòmic. 

Michael Blackman, és el director general del Integrated Systems Europe, l'exposició més gran del món de sistemes audiovisuals i professionals de sistemes d'integració. Blackman és expert en el sector tecnològic i en l'organització d'esdeveniments, amb una trajectoria reconeguda de més de 35 anys dins del sector. En els últims 17 anys s'ha centrat en el sector Audiovisual, fent créixer l'I.S.E. (Integrated Systems Europe) des de la seva creació fins arribar a ser la l'exposició audiovisual més gran del món.

Blackman va iniciar l'I.S.E. en una única sala d'exposicions a Ginebra l'any 2004. Des de llavors, ell i el seu equip han fet créixer l'esdeveniment constantment fins a arribar a ser l'exposició i conferència més gran del món de sistemes audiovisuals i professionals de sistemes d'integració.
L'any 2018, va decidir traslladar el congrés d'Amsterdam a Barcelona, apostant pel complex d'exposicions Fira de Barcelona. L'any 2020, Installation Magazine va votar a Mike Blackman com la persona més influent de la indústria audiovisual.

Contingut relacionat

Carregant...
x