Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'IND+I Day a Viladecans, èxit de la indústria del futur

18 d'abril de 2024

Converses amb Talent

Ahir dimecres, Viladecans va acollir amb èxit la 8a edició de l'IND+I Day, un esdeveniment que va posar de manifest la importància de la indústria del futur, amb un enfocament particular en la indústria regenerativa. Aquesta indústria emergent busca contribuir positivament a l'economia i al seu entorn, impulsant la restauració i la regeneració dels recursos naturals i de la societat.

L'IND+I Day 2024 va ser un fòrum d'anàlisi global sobre les tendències actuals i futures, destacant la importància d'adoptar comportaments respectuosos amb el medi ambient i les comunitats. Les empreses, cada vegada més, estan abraçant la innovació i el compromís ètic per desenvolupar solucions que no només generin valor econòmic, sinó que també incorporin valors socials i ambientals.

A l'esdeveniment es va reflexionar sobre com afrontar els reptes futurs, amb un fort èmfasi en la innovació com a motor de canvi cap a una indústria regenerativa. Empreses i experts en innovació, indústria i sostenibilitat van aportar idees i solucions per aconseguir una indústria que contribueixi de manera positiva a l'economia i al medi ambient. Amb aquesta edició, l'IND+I Day ha reafirmat el seu compromís amb la construcció d'una indústria del futur sostenible i ètica.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x