Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'Autònoma inicia el Cicle Internacional de Bones Pràctiques de MetaRed X: Fomentant l'Emprenedoria Universitària

9 d'abril de 2024

Articles - Startups i emprenedors

El proper 10 d'abril marcarà l'inici del cicle internacional de bones pràctiques de MetaRed X, un esdeveniment dedicat a explorar temes rellevants relacionats amb l'emprenedoria universitària.

En aquesta primera edició virtual, es destaca la celebració d'una taula rodona centrada en "Innovació Col·laborativa: Bones Pràctiques per Enfortir Ecosistemes Emprenedors Iberoamericans".

Amb la participació d'experts de vuit països, l'objectiu principal és destacar com la col·laboració internacional pot actuar com a catalitzador per impulsar empreses emergents. Es posarà un èmfasi especial en les pràctiques que poden reforçar els ecosistemes emprenedors, des dels entorns universitaris fins als esforços governamentals i els emprenedors individuals.

A més de discutir la importància de la innovació col·laborativa, l'esdeveniment també explorarà el paper crucial de les connexions globals en l'enriquiment de les comunitats empresarials.

Per a aquells interessats a participar, es poden inscriure mitjançant l'enllaç proporcionat. Una vegada completada la inscripció, es rebrà la informació necessària per accedir a la taula rodona.

Detalls de l'Esdeveniment:

  • Ubicació: En línia
  • Data: Dimecres 10 d'abril de 2024, de 17:00h a 18:30h
  • Organitzador: MetaRed X

Aquest cicle internacional de MetaRed X promet ser una plataforma valuosa per a la difusió de bones pràctiques i l'intercanvi de coneixements en l'àmbit de l'emprenedoria universitària a nivell global.

Contingut relacionat

Carregant...
x