Catalonia Talent

Catalonia Talent

La presidenta de Rotary Internacional visita Catalunya

19 de març de 2023

Articles - Humanisme

La visita de la presidenta de Rotary Internacional a Catalunya ha estat un esdeveniment històric per tractar-se Jennifer Jones de la primera dona que ostenta la presidència d'aquesta entitat internacional, amb gairebé dos milions de socis, i que a Catalunya compta amb gairebé 1500 persones distribuïdes en desenes de clubs al llarg del territori. 

Acompanyada de la Governadora del Districte, Ingrid Steinhoff, Jennifer Jones visità a Sant Boi de Llobregat un centre d'acollida a refugiats ucraïnesos, centre en que el Club Rotary d'aquesta localitat hi participa diàriament, i va ser rebuda per Alba Martínez Vélez, regidora de solidaritat a la seu del Consistori, amb una reunió amb membres del plenari i voluntaris. Al vespre, en un sopar amb presidents dels clubs rotary de Barcelona i rodalíes, Jennifer Jones va agraïr a tots la tasca que es realitza per part dels clubs, se li varen presentar diversos projectes en que els clubs participen, entre lles ALPAN, i va anunciar que si s'aconsegueix properament eradicar la poliomelitis del món gràcies a la tasca realitzada per Rotary Internacional, aquesta optará al Premi Nobel de la Pau.

El dissabte 18, Jones es dirigí a Tarragona on va poder intervenir en l'Assemblea Rotary en què el governador electe, Raul Font Quer, presentà el seu programa. En aquesta ciutat es trobà amb el grup d'inbounds i de rotaract, les joventuts rotàries, per interessar-se pels seus projectes i per transmetre el seu propòsit com a presidenta 2022-23. 

De tornada a Barcelona, Jones tingué temps per observar les obres i avenços de la Sagrada Família, i ser entrevistada per La Vanguardia. 

Contingut relacionat

Carregant...
x