Catalonia Talent

Catalonia Talent

Josep Miquel Piqué, nomenat president de la Triple Helix Association

1 de febrer de 2022

Articles - Startups i emprenedors

El director d'Internacionalització i Innovació de La Salle-URL i president executiu de La Salle Technova, el parc d'innovació de La Salle Campus Barcelona, Josep M. Piqué, ha estat nomenat nou president de la Triple Helix Association (THA), l'organització internacional no governamental i sense afany de lucre que treballa per afavorir una bona interacció entre acadèmia, indústria i govern. Els membres de la THA van votar al passat setembre i, de manera unànime, Josep M. Piqué va ser designat nou president de l'organisme.

Com a nou màxim responsable, Josep M. Piqué, en col·laboració amb el Comitè Executiu de l'associació, ha concebut el nou pla estratègic i operatiu de la THA, que vol seguir sent un actor clau en la promoció de les interaccions entre els sistemes acadèmic, industrial i institucional (triple hèlix) per fomentar la innovació tecnològica i el creixement econòmic. La THA lluita per l'avenç en el coneixement científic i per la promoció de la recerca, la innovació, la competitivitat econòmica i el desenvolupament, aspectes que es vinculen amb alguns dels trets diferencials de La Salle-URL.

L'associació organitza conferències, esdeveniments, xerrades i altres activitats per posar sobre la taula qüestions d'interès, com la governança d'associacions dedicades a la innovació en el món postpandèmia, que serà el tema central de la 20a Conferència de la Triple Helix Association que tindrà lloc al juny de 2022 a Florència. La trobada reflexionarà sobre la importància de la cocreació de coneixement i de mecanismes de col·laboració entre els actors que integren els ecosistemes d'innovació amb l'objectiu de construir nous camins sostenibles i de desenvolupament del benestar de la societat.

Contingut relacionat

Carregant...
x