Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona Activa reforça la seva atenció als emprenedors amb un model més personalitzat

28 de febrer de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Barcelona Activa ha reforçat la seva atenció als emprenedors amb un nou model més personalitzat amb el qual pretén adaptar-se millor a les necessitats dels projectes en les diferents etapes de la seva posada en marxa oferint continguts, eines i itineraris més adequats a cada iniciativa. 

L'agència municipal ha presentat aquest nou model en el 4YFN del Mobile World Congress (MWC), que ha començat aquest dilluns al recinte Gran Via de Fira Barcelona, en una sessió en la qual s'ha compartit l'experiència de l''start-up' Kangureo, que ha testat el nou servei.    A través del web www.barcelonactiva.cat/emprenedoria, s'ofereixen tots els continguts, els itineraris recomanats, formacions en el moment més adequat, segons cada projecte i sector, i les tendències de digitalització i de consum actuals.

El nou sistema es complementarà amb un ecosistema digital que permet als emprenedors treballar i formar-se mentre desenvolupen el seu negoci i "facilita al màxim" les interaccions de les persones emprenedores, que ja hagin impulsat o estiguin a punt de llançar el seu projecte, amb una disponibilitat a tota hora cada dia de la setmana.

Comptarà amb quatre aplicacions noves: Rumb Emprenedor --que personalitza el recorregut que recomana Barcelona Activa per emprendre i que preveu impulsar al març--, el Pla d'Empresa (ja en marxa), IdeaLab i Focus Emprèn, les quals analitzaran cada idea i ajudaran a engegar el negoci dels emprenedors.

NOVES OPORTUNITATS    Amb aquesta iniciativa, inclosa en el Pla Barcelona Fàcil que agilitza els processos i tràmits a l'hora d'engegar un nou negoci, vol contribuir a generar riquesa i talent emprenedor. El director de Barcelona Activa, Félix Ortega, ha defensat en unes declaracions a Europa Press la utilitat del servei, que acompanya en les fases d'ideació, model de negoci, planificació i execució, i en la importància de personalitzar-lo.

En aquest sentit, ha ressaltat que en els dos darrers anys, marcats per la pandèmia, "la gent ha vist oportunitats" de crear nous projectes, per la qual cosa ha subratllat la necessitat d'orientar-la i acompanyar-la per facilitar el procés de creació.

KANGUREO I EU DRONE PORT
 Amb Kangureo, una plataforma que ajuda les famílies a buscar professionals de les cures, Barcelona Activa va detectar la necessitat de millorar la usabilitat i l'accessibilitat del seu web. La fundadora, Melania Quesada, ha relatat la seva experiència i ha destacat que el nou model facilita la logística perquè pot gestionar el projecte a través del web de manera digital: "N'he gaudit més en aquestes circumstàncies", ha admès.

A part de Kangureo, l''start-up' EU Drone Port, instal·lada ara a l'espai de preincubació de Barcelona Activa, compta amb un espai de proves de drons, formació de pilots de drons i consultories, i fa ús de les eines per desenvolupar la seva empresa.

Contingut relacionat

Carregant...
x