Catalonia Talent

Catalonia Talent

Gaming i Esportainment, eines per a la fidelització interna de les organitzacions

18 d'octubre de 2023

Articles - Esports

La Fundació Impulsa Talentum estarà present a la propera edició del GES, GlobalEsportainment Summit a Barcelona, ​​la trobada més important d'Europa a E-Sports.Seguint l'acord de col·laboració entre les dues institucions, la Fundació Impulsa Talentumté per objectiu presentar com el sector de l'esportainment i el gaming en general sóneines també per millorar el rendiment dels treballadors, per fidelitzar el talent,i fins i tot per millorar la salut dels membres de les empreses i organitzacions.

Segons Bru Recolons, president de la Fundació “volem trencar el paradigma que la realitatvirtual i els videojocs són un element distorsionador i poc saludable. Hem demostratque el bon ús dels E-sports i del gaming a l'interior de les empreses millora el rendimentlaboral, ajuda a establir relacions entre equips, i estimula el cervell per ajudar a ser mésproductius i eficients”, conclou Recolons, “una eina per identificar i potenciartant les soft com les hard skills, en definitiva, per potenciar el nostre talent”.

En aquest sentit, la jornada inclourà una ponència del fundador i CEO de l'Integrated SystemsEurope, i vicepresident de la Fundació Impulsa Talentum, Michael Blackman, sobre el valorde l'audiovisual en el futur de les empreses, no només per a la comunicació externa, sinó per a lesrelacions organitzacionals. El Dr. Marc Montolio, de Lucatia i PRESBIT, introduirà unelement que va més enllà, amb el títol “Visió i activitat cerebral a VR, Impacte positiu?”.

La seva intervenció, mitjançant dades científiques, ens presentarà com l'ús adequat del gamingcom a eina a les organitzacions pot millorar la salut visual i neuronal delstreballadors, i fins i tot solucionar síndromes i problemes de salut com en el cas del vertigen.Seduir el talent i fer les nostres empreses més atractives per eliminar la rotació decol·laboradors, així com fidelitzar el talent, serà la darrera part de la jornada, mitjançant unaKeynote per part del president de la fundació Bru Recolons i l'arquitecte de sistemesinformàtics PhD. José Nájera, posaran el focus en com les empreses del sector del jocpoden, en un entorn competitiu, hostil i molt canviant, millorar les seves estratègies perconservar el talent i eliminar l'excessiva rotació, que n'amenaça el creixement.

Les ponències tindran lloc el 26 doctubre en el marc del Global Esportainment Summit.Durant els dos dies de durada del congrés, la Fundació Impulsa Talentum obrirà agendade reunions amb empreses del sector, per oferir-los eines específiques per a la gestió i millora del talent, així com de l'apreciat rendiment intern

Contingut relacionat

Carregant...
x