Catalonia Talent

Catalonia Talent

Laia Sanz i Toni Bou, Campions del Món de trial

18 de setembre de 2021

Articles - Esports

Toni Bou i Laia Sanz continuen fent història en Trial. Els dos pilots catalans han aconseguit guanyar en l'última prova del mundial que ha tingut lloc a Portugal, sumant un títol més a la seva llarga llista d'èxits. En el cas de Toni Bou ja té 29 títols mundials. 15 d'ells són a l'aire lliure, mentre que els altres 14 són en indoor. A més de tots aquests, també cal sumar els 24 trial de les nacions que també ha aconseguit.

El d'avui és el quinzè que aconsegueix de manera consecutiva. Bou ha aconseguit estar de manera constant per davant d'Adam Raga, qui ha acabat segon, i ha tornat a sumar un nou mundial.

Laia Sanz ha estat vuit anys allunyada del mundial de trial, però ha reaparegut per sumar el seu títol número 14, aquesta vegada per davant d'Emma Bristow, la qual era fins fa hores, la campiona. La pilot de GasGas ha aconseguit recuperar la distància mínima d'un punt amb la qual afrontava el TrialGP de Portugal per endur-se la victòria.

Amb aquest, Laia Sanz ja suma 14 títols mundials, 6 títols en el trial de les nacions, 6 mundials d'endur i 11 victòries en Trofeu Femení del Ral·li Dakar. Un palmarès excels que ja té a la Laia Sanz en la història del trial.

Temes esportstoni boulaia sanztrial

Contingut relacionat

Carregant...
x