Catalonia Talent

Catalonia Talent

“Els mercats més vius que mai”, nova campanya dels mercats de Catalunya

30 d'abril de 2024

Articles - Comerç i Turisme

METRAE, l'organització que agrupa els Mercados Tradicionales de España, en col·laboració amb MMCat, ha iniciat una nova campanya destinada a ressaltar la vitalitat dels mercats municipals a Catalunya. Amb l'objectiu de promoure el suport i la participació del conjunt dels mercats de la regió, així com dels seus paradistes, treballadors i administracions públiques, la campanya "Els mercats més vius que mai" aspira a posar de manifest el paper essencial dels mercats com a servei públic i motor de dinamisme als barris i ciutats catalanes.

La iniciativa vol subratllar la importància dels mercats municipals com a espais de trobada i intercanvi, destacant la seva capacitat d'adaptació i renovació en resposta als canvis socials i econòmics. Els processos de remodelació dels mercats i la seva capacitat per evolucionar són presentats com a exemple de col·laboració efectiva entre el sector públic i privat, amb l'objectiu de respondre a les necessitats i demandes de la ciutadania catalana.

Amb el lema "Els mercats més vius que mai", la campanya busca reforçar la imatge dels mercats municipals com a espais vibrants i en constant evolució, consolidant-los com a eixos centrals de la vida comunitària i econòmica a Catalunya. A través d'accions de promoció i difusió, es pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de recolzar i valorar aquests espais emblemàtics, que contribueixen al teixit social i comercial dels nostres barris i ciutats.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x