Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Casa Batlló es reinventa amb l'alta tecnologia

17 de maig de 2021

Articles - Cultura

La tecnologia 10D ha arribat a Barcelona per la nova experiència immersiva de la Casa Batlló. El divendres 14 de maig es va inaugurar els nous espais dins l'edifici de Gaudí amb pantalles intel·ligents, mappings d'interior i altres creacions que canvien la relació entre el públic i les exposicions. Les concepcions arquitectòniques han anat a càrrec de l'arquitecte japonès Kengo Kuma, encarregat de l'Estadi Olímpic de Tòquio, i la il·luminació a càrrec del dissenyador italià Mario Nanni.

Aquesta experiència comença des del hall de l'edifici, ja que sense haver de pagar l'entrada es podrà veure l'inici d'aquesta tecnologia a l'entrada, també dins de la botiga amb un disseny inspirat en l'atelier de Gaudí. Dins la Casa Batlló es troben dos espais: el Gaudí Dôme, experiència que recrea la joventut de l'arquitecte tarragoní, i el Gaudí Cube, una instal·lació audiovisual molt avantguardista.

L'experiència de 10 dimensions es tracta de deu sensacions que es poden percebre pels cinc sentits. Ja sigui de la manera tradicional, a través de les olors i la visió, o d'una més avantguardista, a través del gust, com són les flors elèctriques que s'ofereixen als visitants i que adormen la punta de la llengua.

La Casa Batlló no ha rebut ajudes públiques per realitzar aquesta actualització de l'edifici i, per tant, el preu de les entrades ha augmentat. Tot i això, l'obra modernista ofereix un 2x1 en les entrades als residents a Espanya fins al 30 de juny.

Temes Casa BatllómodernismeBarcelonatecnologia 10Dexperiència immersiva

Contingut relacionat

Carregant...
x