Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona Acollirà un Nou Hub Financer a Passeig de Gràcia

19 d'abril de 2024

Articles - Economia

La Generalitat ha anunciat l’obertura d’un nou hub financer a Barcelona, situat al Passeig de Gràcia. Aquesta iniciativa, que busca impulsar el sector dels serveis financers a la ciutat i la regió, representa un pas significatiu en el posicionament de Barcelona com a centre neuràlgic per a l'activitat financera a nivell nacional i internacional.

El Barcelona Finance Hub ocuparà un espai privilegiat dins de l’edifici de la Borsa de Barcelona, oferint un punt de trobada per a actors clau del sector, des de grans corporacions fins a empreses emergents, professionals independents i inversors. La seva ubicació estratègica al Passeig de Gràcia, una de les zones més emblemàtiques de la ciutat, no només reforçarà la imatge de Barcelona com a destí preferent per a les inversions, sinó que també contribuirà a dinamitzar l'activitat econòmica local.

Quino Fernández, CEO i cofundador de ĀticcoLab, juntament amb l'equip d'Aticco, liderarà el projecte. Amb la seva visió de convertir Barcelona en un pol d'innovació financera, el Barcelona Finance Hub té com a objectiu fomentar la col·laboració, l'intercanvi de coneixements i la creació de sinergies entre els diferents actors del sector. A més, l'espai de coworking de cinc plantes, juntament amb la planta superior reservada per a esdeveniments i col·laboracions, proporcionarà un entorn propici per a la creació i el creixement d'empreses emergents en el camp dels serveis financers.

La importància del Barcelona Finance Hub radica en la seva capacitat per consolidar Barcelona com a hub financera de referència, així com en la seva capacitat per generar oportunitats d'ocupació i impulsar el desenvolupament econòmic de la ciutat i la seva regió. A més, la creació d'aquest espai d'intercanvi i col·laboració potencia la innovació i la competitivitat del sector, posant Barcelona en el mapa com a líder en el camp de la innovació financera a nivell europeu.

Contingut relacionat

Carregant...
x