Catalonia Talent

Catalonia Talent

Talent botifarrer: Badia Xarcuters de Tremp guanya el premi de millor Botifarra d’Ou Singular de Catalunya

9 de febrer de 2021

Articles - Indústria i Territori

ACN - La Manyana

Badia Xarcuters, de Tremp, s’ha emportat el premi a la Millor Botifarra d’Ou Singular durant la 6a edició del Concurs de Botifarra d’Ou Artesana, antesala de Dijous Gras i la setmana de Carnestoltes. La Carnisseria Alemany de Girona s’ha endut el premi en la categoria de Millor Botifarra d’Ou Tradicional i Fàbregas Xarcuters de Barcelona ha estat el vencedor en la categoria de Millor Farcit de Carnaval. El concurs organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters s’han presentat 62 botifarres d’ou i 5 farcits de carnaval.

El Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana és un certamen que vol “reforçar el valor dels productes artesanals i del comerç de proximitat i a més, millorar la qualitat d’uns dels productes tradicionals procedents del receptari popular”, remarca Pròsper Puig, president de la Confraria del Gras i el Magre.

Jaume Badia ha presentat una botifarra d’ou amb girella que vol “traslladar al paladar del consumidor la mescla de dos productes elaborats de forma tradicional i a la vegada, retre un homenatge a la Girella, elaborat tradicional del Pallars”.

Temes botifarracarnavaltremp

Contingut relacionat

Carregant...
x