Catalonia Talent

Catalonia Talent

Elisava aposta per les indústries creatives

20 de març de 2024

Articles - Educació

Elisava posa un peu a Madrid amb una nova universitat dedicada a les indústries creatives, com una resposta a la creixent demanda d'emprenedors capacitats en el camp del disseny i la creativitat en els negocis.

La nova universitat, Elisava Madrid, obrirà les seves portes a la tardor, ubicada a Acid House Madrid, un centre creatiu al barri de Legazpi. Amb els primers cursos programats per començar a l'octubre, la universitat ofereix màsters en Beyond Branding, Investigació per al Disseny i la Innovació, Strategic Design, i Creativity and Design Leadership, tots en format presencial o semipresencial i disponibles en espanyol i anglès.

El model pedagògic d'Elisava Madrid està concebut per abordar els reptes actuals de les empreses, integrant el pensament del disseny i les seves metodologies creatives per crear estratègies empresarials centrades en l'ésser humà. Amb perfils com Christer Windeløv-Lidzélius i Edgar González, la universitat aposta per una direcció amb àmplia experiència en el sector de l'educació i el disseny.

El programa educatiu d'Elisava Madrid està inspirat en la seva llarga experiència en programes de màster Executive a Barcelona, que han format professionals capaços d'impulsar la innovació i el canvi en les corporacions. Amb aquest nou enfocament, l'escola pretén formar emprenedors capaços de liderar en les indústries creatives a través del design thinking i la creativitat.

Aquesta iniciativa posa de manifest l'interès per crear un ecosistema creatiu i educatiu a Madrid, situant la ciutat com a epicentre de l'economia creativa de parla hispana. Inspirada en models pedagògics innovadors d'altres països com Kaospilot a Dinamarca, Hyper Island a Suècia, i Minerva a San Francisco, Elisava Madrid promet ser una peça clau en el desenvolupament de talent i innovació en les indústries creatives de la regió.

Redacció

Contingut relacionat

Carregant...
x