Catalonia Talent

Catalonia Talent

Wayra inverteix un milió d'euros en nou startups

30 de gener de 2023

Articles - Startups i emprenedors

Wayra Barcelona va realitzar el 2022 una inversió global per un import d'un milió d'euros en nou startups. D'aquesta manera, Wayra manté el compromís amb l'emprenedoria tecnològica catalana.

“Aquest 2022 hem seguit demostrant el nostre compromís amb l'ecosistema emprenedor, actuant com a pont per portar la innovació i la tecnologia més disruptiva de les nostres startups als clients de Telefónica a tots els països on operem”, afirma Marta Antúnez, directora de Wayra Barcelona.

Un dels molts sectors en què Wayra Barcelona ha posat el focus el 2022 han estat startups que faciliten tota la cadena de valor del comerç electrònic, on destaquen Qoala i Rever. Qoala permet als usuaris, a través d'una extensió de navegador i app, trobar i aplicar cupons de descompte en línia i obtenir cashback a les seves més de 3.000 botigues afiliades. Rever, per la seva banda, ha desenvolupat un programari que automatitza el reemborsament de les devolucions dels ecommerce i agilitza el procés de retorn a les compres en línia.

Destaca també la inversió en startups d' Intel·ligència Artificial , com ara Haddock, l'únic programari a Europa que ajuda els restauradors a millorar el control de costos. Amb tan sols una foto de les factures, albarans o tiquets, aquesta startup catalana permet digitalitzar els documents i extreure'n tota la informació gràcies a la intel·ligència artificial per entendre la variació de preus i poder millorar els marges.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x