Catalonia Talent

Catalonia Talent

WALLBOX instal·larà una nova fàbrica a la Zona Franca i crearà 200 llocs de treball

16 de març de 2021

Articles - Indústria i Territori

Després de tancar en un any dues rondes per 56 milions d’euros, Wallbox fa un pas més en el seu creixement. Amb una inversió de nou milions d’euros, instal·larà una nova fàbrica a la Zona Franca de Barcelona, on té ubicada la seva seu corporativa. La nova planta se sumarà a les que actualment té a Sant Andreu de la Barca i la Xina, i li permetrà doblar la seva capacitat productiva i servirà per cobrir la demanda creixent que està registrant en els més de 60 mercats on ven les seves solucions de càrrega intel·ligent per a vehicles elèctrics.

El conseller delegat de Wallbox, Enric Asunción, i el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca (CZFB), Pere Navarro, han signat aquest dilluns el contracte d’arrendament de la parcel·la, per un període de 10 anys. Asunción ha defensat que la nova planta representa “la primera pedra per a la creació d’un hub mundial d’electromobilitat a Espanya”, tenint en compte la infraestructura i l’entorn que hi ha a la Zona Franca

Emmarcat en aquest pla d’expansió que representa la planta, Wallbox preveu doblar la seva plantilla, arribant als 800 treballadors a finals d’any, objectiu al qual han de contribuir els 33 milions d’euros obtinguts a la seva última rondaA la planta de la Zona Franca, es contractaran uns 200 treballadors.

Wallbox va ser un dels guanyadors dels Premis Talent 2020 pel seu producte, Supernova, el carregador públic més ràpid, fiable i econòmic de la seva categoria. Això suposa per al consumidor una major autonomia, una optimització millor del temps de càrrega i un estalvi important en aquest servei.

Temes Premis Talent Innovació Indústria Ocupació

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x