Catalonia Talent

Catalonia Talent

Wallbox inaugura nova seu, amb la voluntat d'un milió de carregadors el 2025

20 d'abril de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Wallbox, l'empresa especialitzada en productes de recàrrega per a vehicles elèctrics que fa mig any va arribar a la Borsa de Nova York, ha estrenat una nova fàbrica a Barcelona, ​​amb què espera arribar a produir fins a un milió de carregadors l'any el 2025.

La nova planta, que s'ha estrenat oficialment aquest dimecres amb la inauguració del president de la Generaltat, Pere Aragonès, fa mesos que està en marxa, està ubicada a la Zona Franca i té uns 11.000 metres quadrats destinats als productes de recàrrega i amb una capacitat de producció de fins a 750.000 carregadors. Les instal·lacions han suposat una inversió de nou milions d'euros tenen les màximes prestacions de solidaritat. Un exemple: els aparcaments per als empleats tenen carregadors bidireccionals per carregar i descarregar vehicles i poder subministrar energia a l'edifici.

A la nova planta hi treballen uns 200 empleats (que es preveu que arribin a ser més de 500 en poc temps) entre les línies de producció i entre àrees d'acoblament, validació de producte, disseny i el laboratori d'R+D per buscar i incorporar millores als seus productes. Tot plegat al costat d'una zona d'oficines i un magatzem per als materials.

Contingut relacionat

Carregant...
x