Catalonia Talent

Catalonia Talent

Wallbox entra a la borsa de Nova York

10 de juny de 2021

Articles - Indústria i Territori

L'startup barcelonina ha anunciat la seva sortida a la borsa de Nova York després d'haver signat un acord amb Kensington Capital Acquisition Corp. II. L'empresa estatunidenca està especialitzada en fusions, compres d'accions i combinacions de negoci en el sector automobilístic.

Wallbox Chargers és una empresa que es dedica a la fabricació de carregadors per a vehicles elèctrics creada l'any 2015. El seu objectiu és facilitar l'adopció de cotxes elèctrics davants els que funcionen amb altres combustibles i, per tant, que l'energia sigui molt més sostenible. Van ser els guanyadors dels Premis Talent Cambra 2020 en la categoria de Mobilitat. L'acord amb Kensington suposa millorar el posicionament de la companyia i accelerar el seu creixement.

El cofundador i director general, Enric Asunción, de Wallbox destaca que "aquesta operació amb Kensington ens permetrà augmentar significativament el nostre desenvolupament de productes i la nostra capacitat de fabricació a mesura que augmentem les vendes a nivell global". Actualment, fabriquen els productes a Sant Andreu de la Barca i la Xina, però ampliaran la línia de producció amb una nova planta a la Zona Franca de Barcelona a finals del 2021. Tenen presència a més de 60 països i seus a Europa, Àsia i Amèrica.

Temes borsaWallboxcotxes elèctricsPremis Talent CambraMobilitatstartup

Contingut relacionat

Carregant...
x