Catalonia Talent

Catalonia Talent

Vinyet Panyella, presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

21 de juliol de 2020

Articles

La presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), Vinyet Panyella, celebra aquest 18 de juliol un any al capdavant d’una de les institucions culturals més rellevants del país, i es mostra satisfeta de la feina feta al llarg d’aquest temps, tot i els problemes derivats de la pandèmia, en que han resolt gairebé dos-cents casos de creadors i artistes. Panyella explica que des del CoNCA varen posar tots els mecanismes d’ajuda al sector, amb peticions al Govern per a assegurar el manteniment econòmic i la gestió de subvencions per al sector cultural.

Panyella creu que “la reivindicació del 2% del pressupost destinat a la cultura no es pot aturar”, i que tot i la covid s’ha de reprendre com a reivindicació de millora de pressupostos. A més, també creu que cal posar a una balança i “equilibrar els pressupostos entre creació, investigació i indústries culturals”, després de posar de manifest la precarietat en la que viuen molts artistes.

Finalment agraeix i es congratula de la convocatòria dels Premis Talent Cambra, perquè “és moment de reconèixer” el talent, i especialment de “posar-lo en valor i difondre’l” ja que, segons la presidenta del CoNCA, Catalunya és un viver de talent i moltes vegades no el sabem reconèixer prou.

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

 

 

Contingut relacionat

Carregant...
x