Catalonia Talent

Catalonia Talent

Una firma de cosmètica natural s'enduu el Premi Jove Emprenedor del Jussà 2021

20 de juny de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Carla Roset, de la Pobla de Segur, titular de l’empresa The Handcrafted Factory, ha estat guardonada amb els 1.500 euros amb que està dotat el Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà. Roset produeix diferents tipus de sabons i tractaments naturals per al cos elaborats de forma artesanal a partir d’ingredients d’origen 100% botànic.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros ha estat per l’artista Andrea Vives amb El Cau de l’Art un espai de coworking creatiu que actua coma a punt de trobada d’artistes. El tercer premi, de 500 euro,s ha recaigut en Maimuna Camara que lidera la marca de roba solidaria i responsable Dinnasiré, una firma que uneix l’estil tradicional i ètnic africà adaptant el patronatge a una línia més occidental. Així mateix els beneficis de l’empresa es dediquen parcialment a ajudar a persones vulnerables.

Enguany es van presentar al concurs un total de 10 projectes, vuit dels quals liderats per dones. El jurat que determina els premis està format per representants del món empresarial i comercial de la comarca així com de la Direcció General de Joventut i del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Per la seva part, el President del Consell, Josep Maria Mullol, ha posat en valor la qualitat dels projectes presentats així com el fet que l’emprenedoria liderada per dones s’estigui generalitzant tal com demostra el fet que en les darreres edicions del premi són majoria. D'altra banda, Mullol també considera que l’emprenedoria promou l’arrelament real de les persones joves al territori, alhora que actualitza el teixit econòmic.

nota de Nació Digital

Contingut relacionat

Carregant...
x