Catalonia Talent

Catalonia Talent

Turisme i tendències digitals seran l’eix central de la sisena edició del fòrum de noves tecnologies d'Andorra

19 de maig de 2022

Articles - Tecnologia

Les Jornades de la Innovació i les Noves Tecnologies (INNTEC), que se celebraran el 31 de maig i l’1 de juny al Teatre de les Fontetes de la Massana, arriben a la seva sisena edició amb la transformació digital en el sector de l’hoteleria i les noves tendències digitals com a base de la trobada i recuperant la presencialitat que la Covid-19 els va fer perdre.

Referent al turisme, es posarà èmfasi en els nous models de relació amb els clients, on esperen dels hotels una experiència digital sense friccions, l’excel·lència en l’atenció, més eficiència i reducció dels temps d’espera. En aquest aspecte, la realitat virtual, la realitat augmentada, la intel·ligència artificial, l’Internet de les coses i les habitacions intel·ligents guanyen pes per donar experiències úniques als clients.

D’altra banda, sobre les tendències tecnològiques del 2022 es miraran el metavers, els non fungible tokens (NFT) i la tokenització. La indústria mundial del metavers, segons estudis, està previst que generi un negoci de 18.500 milions d’euros en els pròxims 8 anys i tindrà un impacte especial en sectors com el de les comunicacions, les xarxes socials, les finances, els videojocs, l’oci o el turisme. En aquest sentit, l’objectiu principal d’INNTEC és impulsar a Andorra nous tipus de negocis que dinamitzin el país i per això es debatrà sobre quines iniciatives es poden dur a terme per fer d’aquestes tendències una realitat i sobre com es pot crear i atraure empreses i talent.

Durant els dos dies s’han previst 6 ponències i 4 taules rodones amb un total de 16 conferenciants. A més, també es farà entrega dels ACTINN Awards 2021, que han recaigut en Purple Dye, empresa emergent capdavantera en el món de la intel·ligència artificial, i YouCake, un projecte innovador que busca transformar la pastisseria d’autor per ser competitiva al segle XXI. Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes al web l’Associació Clúster de la Innovació i Noves Tecnologies d’Andorra.

Contingut relacionat

Carregant...
x