Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tres universitats catalanes entre les 25 millors en Acció Climàtica

22 d'abril de 2021

Articles - Educació

La Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Politècnica de Catalunya són les tres millors universitats del territori de cara a l'Acció Climàtica, segons l'estudi dirigit per The Times Higher Education, amb col·laboració de les Nacions Unides. El rànquing el lidera la Universitat de Buffalo als Estats Units.

Aquest estudi mostra que les universitats catalanes han complert amb els objectius plantejats pels organismes internacionals: actuar davant el canvi climàtic i incorporar millores a les institucions. També és molt important la recerca que es fa en els diferents departaments de les facultats, sobretot les de ciències, sobre el canvi climàtic, els seus efectes, les conseqüències i com aturar-lo.

L'estudi de les Nacions Unides es fa cada any per mostrar quins objectius plantejats per la mateixa institució s'han complert pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (Sustainable Development Goals), també anomenats SDG. Les Nacions Unides plantegen 17 objectius relacionats amb àmbit social, mediambiental, econòmic i tecnològic.

Temes Nacions UnidesAcció ClimàticauniversitatCatalunya

Contingut relacionat

Carregant...
x