Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tot el talent català, a l’abast al Palau Robert

19 de gener de 2018

La mostra homenatja personalitats destacades, del passat i del present, en tots els àmbits de la societat.

L’exposició s’inaugurarà aquest dilluns, 22 de gener, i es perllongarà fins al 22 de febrer.

El jardí del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107. Barcelona) acollirà “La llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent”, la primera exposició de la Welcome Talent Society sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional. La inauguració serà el proper dilluns, 22 de gener, a les dotze del migdia, amb la presencia d’autoritats i de moltes de les personalitats homenatjades a l’exposició, i es perllongarà fins al 22 de febrer.

L’exposició compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anuals en diverses categories.

En aquesta exposició sobre el Talent català i els seus referents actuals podrem reconèixer els millors exponents de la creativitat, l'enginy, i l'emprenedoria catalana, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències.

Des de Ramón Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, fem un viatge per tot allò que elsi catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora.

Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura, i el nostre benestar.

La mostra, comissariada per Albert Torras, aborda vint-i-vuit temàtiques: Medicina, Gastronomia, Arquitectura, Invents, Consum, Literatura, Filosofia i pensament, Música clàssica, Institucions, Religió, Arts escèniques, Músiques modernes, Humor, Comunicació, Arts plàstiques, Cinema, Esport, Publicitat, Disseny, Ciència i tecnologia, Mobilitat, Moda i joieria, Alimentació, Edició, Llengua i educació, Noves tecnologies i emprenedors, Fotografia i Catalans al món.

Què és la Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadanaque vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Atorga uns Premis anualsen diverses categories.

Els objectius de l’entitat són:

  • Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.
  • Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya.
  • Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut,entitats i empreses que s'identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.
  • Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.
  • Recaptar recursos per a l'organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com premisanuals "Premis talent de Barcelona i Catalunya" el "Welcome Talent Congress de Barcelona i Catalunya" i altres que es puguin anar incorporant com ara fòrums i altres formats de detecció de talent.
  • Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.

Contingut relacionat

Carregant...
x