Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tot a punt per al Mobile World Congress

27 de febrer de 2022

Converses amb Talent - Tecnologia

Aquest dilluns comença el Mobile World Congress, tres dies complerts de relacions internacionals basades en les novetats tecnològiques. Entre ells, la comunitat científica i tecnològica catalana, amb més de 50 empreses.El Digital Catalonia tindrà 661 metres quadrats i s’hi ubicaran 32 entitats, mentre que a l’estand Congress Square hi conviuran 20 entitats en 195 metres quadrats. Aquests52 actors compartiran experiències i intercanviaran propostes de negocis.

El MWC es mourà aquest any sota el lema “Unleashed Connectivity” i dirigirà el seu focus a la connectivitat 5G avançada, les tecnologies de dades i la Intel·ligència Artificial, així com la Internet de les Coses (IoT) i el Tech Horizon. L’estand català hi serà des del 28 de febrer fins el 3 de març.

El Govern de Catalunya presentarà al Mobile World Congress (MWC) la seva aposta pel NewSpace i oferirà una experiència audiovisual en 360º per tal que els visitants coneguin com funciona la política aeroespacial en clau catalana. Sota l’eslògan ‘Catalonia looks up’, l’estand Digital Catalonia aterrarà al MWC 2022 amb la missió Enxaneta i la connectivitat 5G i IoT com a carta de presentació.L’espai reservat per al govern català estarà format per les tres entitats de l’Estratègia NewSpace i que són la Fundació i2CAT, l’Institut d’Estudis zEspacials de Catalunya (IEEC) i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

Totes tres exposaran les missions satel·litàries que actualment tenen en marxa i, a més, exposaran les maquetes de l’Enxaneta i del segon nanosatèl·lit que el Govern llançarà a l’espai a la tardor. El projecte AINA, dedicat a fer entendre el català a les màquines, també tindrà lloc a l’estand Digital Catalonia i seguirà amb la recopilació de veus dels ciutadans.

Contingut relacionat

Carregant...
x