Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tornen les jornades Tech Spirit 2022

28 de novembre de 2022

Articles - Tecnologia

Tech Spirit torna aquesta setmana, els propers 30 de novembre i 1 de desembre. Les jornades van ser un moviment inclusiu i transversal que va néixer de manera espontània el febrer del 2020 després de la cancel·lació del 4YFN i el Mobile World Congress (MWC), per donar cabuda a tota l'energia que bull a la ciutat en una setmana clau per a l'ecosistema emprenedor digital i tecnològic. En total van ser tres dies, del 25 al 27 de febrer de 2020, amb més de 108 esdeveniments en tota la ciutat en els quals van participar unes 5.000 persones.

Tech Spirit va ser una iniciativa liderada per Barcelona Tech City amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Govern d'Espanya, Mobile World Capital Barcelona, Consorci de la Zona Franca, Cambra de Comerç de Barcelona, BSM i altres institucions de l'ecosistema.

En aquest marc, ACCIO aprofitarà per a organitzar les activitats de l’ACCIÓ Startup Forum, que arribaran a la 27a edició per seguir connectant inversors i startups. Per una banda, podràs conèixer les startups més innovadores i amb més potencial de creixement en la competició de pitches més gran de Catalunya: la Catalan Pitch Competition. Totes elles voldran seguir els passos d’empreses com Nixi For Children, guanyadora de l’any passat, Bitmetrics, VEnvirotech, HumanITcare o Red Points.

I de l’altra, l’ACCIÓ Startup Forum esdevindrà una gran oportunitat de promoure el finançament per a startups en una nova edició del networking Startups to Funding que permetrà connectar inversors i startups a través de reunions individualitzades

Contingut relacionat

Carregant...
x