Catalonia Talent

Catalonia Talent

The Venue Barcelona: Inaugurat el nou centre d'innovació a l'Estadi Olímpic

16 de maig de 2024

Articles - Esports

L’ecosistema d’empreses de la música, l’esport i els grans esdeveniments de The Venue Barcelona ja és una realitat. El centre d’innovació, ubicat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i impulsat per Barcelona de Serveis Municipals (BSM) en col·laboració amb Barcelona Activa i l’Institut Barcelona Esports (IBE), ha obert avui les seves portes amb una jornada de treball que ha reunit empreses dels tres sectors implicats i d’altres relacionats. Aquesta sessió inaugural ha servit per compartir amb l’ecosistema la voluntat de promoure projectes disruptius que aportin solucions innovadores a les necessitats de la indústria a través del llançament de diferents reptes sectorials.

En la jornada inaugural s’han donat a conèixer les deu primeres empreses, startups i associacions sectorials residents a The Venue. Aquestes inclouen A-Champs, AFYDAD (Asociación de Fabricantes y Distribuidores de Artículos Deportivos), BMTH (Barcelona Music Tech Hub), BSH (Barcelona Sports Hub), Sportmas, Talent Passport, Toda & Nel·lo, TPC Matchpoint, TUWA i WeVolv.

A més de les empreses, startups i projectes residents, The Venue Barcelona comptarà amb la col·laboració de corporacions líders que participaran en el desenvolupament i testatge dels projectes impulsats des de l’ecosistema de l’Estadi Olímpic. Entre aquestes corporacions, destaca Live Nation, referent de la indústria de la música en viu, que s’uneix al projecte com a primera promotora col·laboradora de The Venue Barcelona. Live Nation, juntament amb BSM, facilitarà la realització de proves de concepte i pilots de solucions innovadores sorgides de The Venue Barcelona en els esdeveniments que organitzi als recintes de l’Anella Olímpica.

Contingut relacionat

Carregant...
x