Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tertúlia 21 convoca a la jornada sobre el Futur Digital de Catalunya

26 de gener de 2023

Articles - Tecnologia

Tertulia(21 és un esdeveniment creat en 2003 per Tomás Cascante per a Tertúlia Digital i el CIDEM de la Generalitat de Catalunya, que el proper 15 de febrer reunirà empresaris i líders del sector empresarial en un esdeveniment al Palau Robert, en que selecte grup d’experts, durant 2 hores, exposaran,debatran i compartiran experiències sobre la situacióactual i el futur de la Societat Digital a Catalunya.

A la jornada hi intervindrà, a més del fundador Tomàs Cascante, el president de PIMEC, Antoni Cañete i el director general de Telefónica a Catalunya, Chema Casas. La taula rodona, moderada per Jordi Marín, director general de l'ACEC, inclou noms destacats de l'ecosistema digital català, com són Genís Roca, Helena Torras, Isabel Ordoyo i Xavier Ferràs. Com és habitual, un conjunt de periodistes n'extreurà les conclusions, en el que constituirà el Rapport "La Societat Digital a Catalunya". Com a clausura, el secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat, Sergi Marcén, serà entrevistat per Jordi Marin, en un diàleg en que coneixerem els plans del govern en aquest sector.

Tertúlia 21 celebra amb aquest acte el 20è aniversari després de la seva fundació el 2003. El 2014 Smart Catalonia de la Generalitat s’uneix al projecte canviant la denominació de l’esdeveniment per 12×12. En 2020 i a causa de la pandèmia COVID19 l’esdeveniment es realitza de manera híbrida, a la seu central de PIMEC, entitat que s’uneix als organitzadors amb l’objectiu d’ampliar el «target» als usuaris de la tecnologia i la digitalització: les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya.

Tertulia(21, un esdeveniment que reuneix i connecta persones i empreses que viuen la R+D i treballen en la constant redefinició de la indústria digital a Catalunya, fent recerca i desenvolupant productes, serveis i metodologies al servei de la Transformació Digital de la nostra Societat.Una trobada per aprendre, compartir idees, dur a terme sinergies i participar de les experiències i projectes d’empresaris i professionals d’àmplia i reconeguda trajectòria.

Contingut relacionat

Carregant...
x