Catalonia Talent

Catalonia Talent

TECH Barcelona, aliat de la fira BNEW

13 de juliol de 2021

Articles - Tecnologia

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Tech Barcelona han firmat un conveni de col·laboració per a la pròxima edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre. A través d’aquest acord, Tech Barcelona aportarà el seu ‘know how’ en la promoció de Barcelona com a ‘hub’ tecnològic internacional, així com en la promoció de la innovació entre els diferents agents que componen l’ecosistema emprenedor de la ciutat. L’associació tindrà un paper destacat a BNEW Digital Industry, vertical que ja va ser present en la primera edició de l’esdeveniment.

En l’acte de la firma, que ha tingut lloc a les oficines del CZFB, hi han estat presents Miquel Vicente, president de Tech Barcelona, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW.

Pere Navarro ha assenyalat: «BNEW creix amb les aportacions i l’experiència d’associacions com Tech Barcelona, amb la qual el CZFB comparteix objectius com el de projectar internacionalment Barcelona i la seva àrea metropolitana, i que ens aportarà valor en l’àmbit tecnològic i emprenedor». Així mateix, també destaca: «El CZFB és conscient que la indústria està vivint una era de disrupcions tecnològiques que donen lloc a nous desafiaments i oportunitats per a les nostres empreses i indústries, i a través de la vertical de Digital Industry aportarem respostes a aquestes noves tendències».

Per la seva banda, Miguel Vicente ha destacat: «Des de Tech Barcelona treballem per potenciar l’ecosistema d’innovació digital i tecnològic que es genera des de les empreses emergents i empreses més innovadores i que ja s’ha consolidat com un motor de transformació i creixement de l’economia. Ara és imprescindible connectar les noves empreses tecnològiques amb la indústria tradicional, i BNEW serà de nou una bona ocasió per compartir coneixement i experiències».

Contingut relacionat

Carregant...
x