Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tatxo Benet, periodista i cofundador de Mediapro, fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020

5 de juliol de 2020

Articles

El cofundador de Mediapro, col·leccionista d’art i empresari català Tatxo Benet visualitza l’evolució dels mitjans de comunicació dels darrers quaranta anys des d’una perspectiva crítica. Entre les mancances que hi troba, hi ha l’aposta desmesurada que han fet per seguir els llenguatges de les xarxes socials. “Els mitjans han optat per eliminar la distinció entre opinió i informació”, exemplifica.

Al mateix temps, creu que la societat s’ha polaritzat políticament, i que cau en judicis de valor no justos. “Si no t’agrada Colau, automàticament tot el que fa Colau està malament. I el mateix amb Torra o Sánchez. I alguna cosa bona faran". La seva resposta al control social, als judicis i a la censura és la seva col·lecció d’art, que ha esdevingut un referent de l’art contemporani. “Amb la meva col·lecció d’art censurat vull explicar a la gent que tot és possible de ser dit i expressat”.

Per acabar, i després de valorar positivament la futura llei de mecenatge de Catalunya, Benet fa una crida a participar i apadrinar els Premis Talent Cambra 2020. 

Podeu consultar l'entrevista completa en aquesta notícia publicada a ElNacional.cat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x