Catalonia Talent

Catalonia Talent

Talent catalŕ al Sondersland 2021

7 de setembre de 2021

Articles - Cičncia i Coneixement

El festival del talent Sondersland, que se celebra entre el 8 i el 12 de setembre a Madrid i virtualment, congrega alguns participants catalans. La trobada, que té per objectiu connectar talent científic i artístic d'una jove generació d'emprenedors, inclou un programa amb una experiència presencial i una plataforma digital interactiva. El propòsit dels promotors és "connectar amb altres joves i potents empreses de qualsevol part del món, entendre els reptes i oportunitats que estan revolucionant l'entorn professional actual i descobrir les darreres tendències en educació, feina i emprenedoria".

Entre els ponents catalans d'aquesta edició destaquen el ballarí barceloní Unai Martínez Miranda, codirector de l'MM Company i reconegut per les seves actuacions televisives a The Dancer i Got Talent. També en formarà part el jove il·lusionista Martí Cordero que, segons la organització "aspira a iniciar una nova era en les arts escèniques", i que va guanyar els Gran Premi Magicus 2018 i el Manresa Magic 2019. 

En l'àmbit empresarial destaca Elisenda Renom Gómez, que actualment és Business Franchise Head en l'àrea d'Oftalmologia de Novartis. En el marc del festival, a més, la Fundació Princesa de Girona, presentarà el programa Rescatadores de Talento.

Temes sonderslandcičnciatalentjoveemprenedoria

Contingut relacionat

Carregant...
x