Catalonia Talent

Catalonia Talent

TALENT A PONENT: el món de l'aigua amb la Covid, a debat

21 de setembre de 2020

El paper cabdal de l'aigua en la sostenibilitat del planeta, compatible amb l'aprofitament per l'home, l'agricultura i la indústria, centrarà la jornada webinar "El món de l'aigua amb la Covid" que tindrà lloc aquest dimarts 22 de setembre. L'esdeveniment començarà a les 11:30 hores i es celebrarà al Reial Cercle Artístic de Barcelona (C/ Arcs, 5. Barcelona, Sala Güell, planta baixa). De forma simultània, s'inaugurarà una exposició itinerant sobre la mateixa temàtica que romandrà oberta fins l'11 d'octubre.

Aquesta iniciativa forma part del programa TALENT TERRITORI, en aquest cas serà la primera edició de TALENT A PONENT, destinat a difondre el talent arreu de Catalunya amb la clara vocació de descentralització en tot el territori. L'acte està organitzat per la Welcome Talent Society i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, l'Agència Catalana de l'Aigua, l'Ajuntament de Mollerussa i l'empresa Agbar. 

A banda de les entitats col·laboradores, també participaran a l'esdeveniment personalitats com l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el president d'honor de la Welcome Talent Society, Antoni Gelonch, i el conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa.

Contingut relacionat

Carregant...
x