Catalonia Talent

Catalonia Talent

Stoneweg i Seeds XR treballaran plegats per la cultura i realitat augmentada

17 de juny de 2024

Articles - Tecnologia

Stoneweg  Places & Experiences, la primera platafoma d'inversió que concep una divisió especialitzada d'alt nivell per crear producte cultural des de la màxima ambició i excel·lència, ha sumat al seu teixit l'equip de SEEDS XR. Entre els projectes, la darrera experiència visual inaugurada recentment al Reial Cercle Artístic, sobre Dalí

Aquesta col·laboració representa un pas important en la consolidació d'un ecosistema cultural innovador i de qualitat, reafirmant el compromís d’Stoneweg en l'impuls i el suport al talent creatiu i tecnològic. SEEDS XR, conegut per la seva excel·lència en l'àmbit de la realitat augmentada i virtual, aportarà la seva experiència i visió pionera al nou projecte de Stoneweg, ampliant les fronteres de la creació cultural amb tecnologies immersives d'avantguarda.

SEEDS XR va rebre un dels Premis Talent otorgats per la Fundació Impulsa Talentum amb anterioritat, destacant la seva capacitat per transformar l'experiència cultural i educativa a través de la tecnologia. L'aliança amb Stoneweg no només valida aquesta visió, sinó que també ofereix una plataforma robusta per al creixement i l'expansió de SEEDS XR..

Stoneweg és un fons d'inversió pioner en la creació d'una divisió especialitzada en producte cultural d'alt nivell. Amb un enfocament en la màxima ambició i excel·lència, Stoneweg inverteix en projectes que fusionen cultura i innovació, promovent la creació d'experiències culturals úniques i de qualitat. SEEDS XR, per la seva part, és una empresa capdavantera en el desenvolupament de solucions de realitat augmentada i virtual. Amb una trajectòria reconeguda per la seva innovació i excel·lència, SEEDS XR transforma la manera en què les persones experimenten la cultura i l'educació a través de tecnologies immersives.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x