Catalonia Talent

Catalonia Talent

Smou, guanyadors del premi “Be Connected” en els XIII Premis Automobile Barcelona

4 d'octubre de 2021

Articles - Premis i reconeixements

L'app Smou és una de les guanadores dels XIII Premis del Saló de l'Automòvil de Barcelona. El premi reconeix el millor projecte de digitalització al sector de l’automòbil, solucions de connectivitat, aplicacions de gestió de punts de recàrrega o navegació. Amb un 30,8% dels vots, la solució més ben valorada ha estat l’smou. Els altres candidats finalistes en aquesta categoria eren Electromaps, Easycharger, Seat Code, Cellnex i I2Cat.

Marta Labata, directora general de BSM, va recollir el premi en nom de tot l'equip i va agraïr els ususaris i usuàries que fan confiança en l'smou en els seus desplaçaments diaris

Actualment l'smou ja compta amb més de 450.000 usuaris que fan un total de 50.000 operacions diàries. A banda dels principals serveis de l'app com son el pagament del parquímetre a través del mòbil, l'accés per lectura de matrícula als aparcaments BSM, el Bicing o l'Endolla, l'smou també integra la informació i ubicació dels 16 operadors de mobilitat compartida presents a Barcelona, i mostra la informació i disponibilitat de places dels aparcaments BSM, Saba i Bamsa.

Temes movilitataplicaciósmoupagamentvehicle

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x