Catalonia Talent

Catalonia Talent

S'instal·la a Barcelona HarBest Market, que elimina intermediaris entre agricultors i restauració

1 de juliol de 2021

Articles - Comerç i Turisme

HarBest Market arriba a Catalunya el mes de juliol. Aquesta empresa ha nascut per connectar a restaurants i agricultors, eliminant intermediaris en el procés, per tal d'obtenir més beneficis entre ambdús parts. D'aquesta forma, l'agricultor fixa el preu i el restaurant evita diverses comissions de la cadena de subministrament, amb què els seus costos de compra es redueixen entre un 20 i un 30%.

La startup, a la qual dona suport Lanzadera, l'acceleradora de Juan Roig, ofereix la possibilitat que el restaurant demani a diversos agricultors per la web, i rebi tot el gènere en un mateix repartiment en menys de 24h. Per a això, hi ha establerts diversos punts de recollida per a agricultors en diversos llocs de l'estat.

L'empresa ara treballa amb petits agricultors, que ofereixen productes sostenibles, de temporada i en la major part de trameses, de proximitat. Tenen traçabilitat d'origen, és a dir, que els restaurants tenen dades concretes de l'agricultor, com el municipi d'origen, ajudant a que els restaurants aportin valor als seus plats, i clients.

Després de Madrid, on ja subministra fruites i verdures a més de 300 establiments de Madrid, la segona ciutat on implementar-se serà Barcelona. La startup és activa des de setembre de 2020, i va tenir una inversió inicial de tan sols 12.000 euros.

Contingut relacionat

Carregant...
x