Catalonia Talent

Catalonia Talent

S'inaugura la seu del Catalonia Talent, el mitjà del talent català

24 de desembre de 2020

Articles - Indústria i Territori

Aquest 23 de desembre s'ha inaugurat la seu social del Catalonia Talent, al carrer Avenir 12 de Barcelona, un espai que compartirà amb l'entitat editora, la Fundació Impulsa Talentum i la Welcome Talent Society. A la inauguració hi ha assistir la Consellera de presidència del Govern, Meritxell Budó, que ha compartit debat amb el fundador del mitjà Bru Recolons, i el director del mateix, Albert Torras. Hi ha assistit, entre d'altres, el director general de mitjans de la Generalitat, Ignasi Genovès, emprenedors com Salvador Vergés, periodistes com Eduard Berraondo, artistes com Pere Piquer, o membres de l'administració, com Mercè Chacón directora general de planificació del Departament d'Empresa i Coneixement.

Posteriorment, la consellera ha pogut conversar amb diversos convidats, que han explicat les seves experiències d'èxit.

A partir d'aquí compartim la notícia del Web del Govern
La consellera Budó destaca que la lluita contra la Covid es guanyarà "impulsant el talent i l'excel·lència professional" - Sala de premsa. Generalitat de Catalunya (govern.cat)

La consellera de la Presidència i Portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha posat de manifest que el talent i l’excel·lència professional seran les claus per combatre la Covid-19. A pocs dies d’acabar l’any, la consellera ha recordat que “encara estem immersos en una lluita que afecta tots els nivells de la nostra societat, però és una lluita que estic convençuda de guanyarem”, ha expressat. I ha donat un aspecte clau per superar-la: “impulsant el talent i l’excel·lència professional, la innovació, la recerca i la investigació”.

La consellera ha fet aquestes declaracions en l’acte d’inauguració del nou canal digital Catalonia Talent, de la Fundació Impulsa Talentum, on ha destacat que per fer aflorar el talent “necessitem canals de comunicació que difonguin les noves idees, les iniciatives pioneres i els projectes innovadors que fan avançar el nostre món”. “I fer-ho amb un profund sentit de la divulgació científica i amb el màxim rigor”, ha afegit.

El canal Catalonia Talent és un nou mitjà de comunicació digital amb notícies i entrevistes que vol donar visibilitat a homes i dones que han contribuït en diverses disciplines al talent del país. Precisament en aquest aspecte la consellera ha demanat no oblidar-se de les dones: “és important posar l’accent especialment en les catalanes que aporten dia a dia la seva expertesa per contribuir a fer un millor país”, ha insistit Budó.

Temes mitjanscomunicacióMeritxell BudóCatalonia Talent

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x