Catalonia Talent

Catalonia Talent

S'entreguen els Premis Amics del País 2021

29 de març de 2021

Articles - Economia

El passat 23 de març va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis Amics del País, un esdeveniment anual que es celebra al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona i que concentra els associats de l'entitat, els premiats de les diverses convocatòries i convidats il·lustres que fan d'aquest acte una ocasió única.

El discurs d'obertura d'aquesta nova edició va anar a càrrec del professor i director del Centre de Recerca Público-Privat d'IESE, Xavier Vives, titulat "La recuperació: Europa no és suficient".

En un acte presidit pel primer tinent d'alcaldia, Jaume Collboni i, el president de l'entitat, Miquel Roca i Junyent, la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País va atorgar 15 beques a 8 noies i 7 nois, dotades de 4.200 euros cadascuna, a joves investigadors i estudiants de doctorat vinculats a universitats i centres de recerca de Catalunya. També es va lliurar el premi Llegat Valdejuli, dotat en 20.000 euros, a la Fundació Viver de Bell-Lloc, una entitat que des de 1892 treballa per promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d'exclusió.

Ja són més de 10 anys celebrant els premis Amics del País. Des del 2009, Amics del País ha repartit més de 700.000 euros en més de 105 beques, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament i la internacionalització de la investigació i la docència de la universitat del nostre país.  

Temes premis Amics del PaísbequesAjuntament de Barcelonainvestigaciódocència

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x