Catalonia Talent

Catalonia Talent

Seidor duplica l'activitat en e-learning

24 d'octubre de 2022

Articles - Ciència i Coneixement

SEIDOR, consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques, ha aconseguit duplicar la xifra de negoci, durant el darrer exercici, a l'àmbit dels projectes d'e-Learning. Entre ells, destaca la posada en marxa de la plataforma educativa virtual “Àgora” de la UNED, una solució al núvol basada en tecnologia de codi obert Moodle™ que permetrà l'aprenentatge actiu, adaptatiu i personalitzat al món universitari.

La plataforma, que ha començat a desplegar-se de forma progressiva a la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), fins a la seva total activació a l'octubre del 2023 per a 200.000 alumnes, ha estat desenvolupada en el marc de la plataforma Open LMS, el proveïdor de tecnologies educatives de programari lliure amb més presència a nivell global. Amb aquest projecte, la UNED es converteix en la implantació més rellevant d'OpenLMS del sud d'Europa i és reconegut SEIDOR, com el primer Open LMS Gold Partner d'Espanya.

En paraules de Baptista Borrell, director de la divisió d'Educació de SEIDOR, “amb aquests projectes SEIDOR consolida la seva posició a l'àrea educativa, des que l'any 2014 es va crear la divisió amb una proposta de valor especialitzada i de manera global per a tot el grup”. A més, l'organització ha adquirit recentment Opentrends, empresa de transformació digital especialitzada en el desenvolupament d'aplicacions al núvol i solucions de customer experience, fet que suposa un reforç de la seva estratègia en aquest àmbit. En aquesta línia, Borrell ha afirmat que “la recent integració d'OpenTrends a la companyia enriquirà aquesta proposta de valor, amb nous components que ben aviat donarem a conèixer als nostres clients i al propi sector”.

Font:22@Network

Contingut relacionat

Carregant...
x