Catalonia Talent

Catalonia Talent

SEAT presenta el model CUPRA

9 de juny de 2022

Articles - Indústria i Territori

SEAT ha presentat aquest dimarts el model CUPRA que servirà per electrificar la planta de Martorell. En un acte a l’Autòdrom de Terramar (Sant Pere de Ribes), la marca ha explicat que llançarà al mercat tres nous models elèctrics l’any 2025, un dels quals es fabricarà a Martorell, l’anomenat UrbanRebel, que utilitzarà la plataforma petita del grup Volkswagen. Els altres dos models són el CUPRA Terramar, que es produirà a la planta d’Audi a Hongria, i el CUPRA Tavascan, que podria produir-se a la Xina.

A l’acte, hi va assistir la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, així com l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, i el regidor d’Hisenda i Règim Interior, LLuís Amat.

Wayne Griffiths, president de SEAT i CUPRA, va explicar que el nou model que es farà a Martorell és “un cotxe clau per a l’estratègia i el futur de la marca”, però també per la inversió que es vol fer Catalunya i el País Valencià. “Més que un projecte de cotxe, és un projecte de país per convertir-lo en un hub de la mobilitat elèctrica, amb les nostres inversions a Martorell i la nova fàbrica de bateries a Sagunt”.

Amb 4,03 metres de longitud, l’UrbanRebel integra polímers reciclats avançats i materials de base biològica, que constitueixen un vehicle més conscient amb el medi ambient. Els mètodes de fabricació mitjançant impressió 3D i els teixits 3D amb disseny paramètric, milloren el rendiment i la qualitat percebuda.

Contingut relacionat

Carregant...
x