Catalonia Talent

Catalonia Talent

SciTech DiploHub i IBEI s'uneixen per oferir la 6a edició de la Formació en Diplomàcia Científica i Tecnològica

14 de maig de 2024

Articles - Educació

SciTech DiploHub, el Hub de Diplomàcia Científica i Tecnològica de Barcelona, i IBEI, la principal institució acadèmica i de recerca en afers globals de Barcelona, s'han unit per oferir la 6a edició consecutiva d'una formació universitària acreditada, única en el seu gènere, en Diplomàcia Científica i Tecnològica, amb l'objectiu de formar la propera generació de líders en un camp cada vegada més essencial per abordar els reptes globals de la humanitat.

Dirigit a científics i experts en tecnologia en la meitat de la seva carrera professional, així com a diplomàtics i practicants de les relacions internacionals, aquesta edició presencial de l'Escola d'Estiu ofereix més de 30 hores d'immersió en sessions presencials que aborden les qüestions més urgents de la Diplomàcia Científica i Tecnològica, des del desenvolupament sostenible fins a la diplomàcia tecnològica, amb un focus especial en Europa, el Mediterrani i el paper de les ciutats globals.

Aquesta formació presencial, acreditada per la universitat, està dirigida a professionals líders que aspiren a fer un impacte en els reptes transnacionals d'avui en dia mitjançant la promoció de la comprensió transfronterera i la cooperació en ciència i tecnologia. Els participants han de tenir un títol de postgrau en un camp rellevant i idealment almenys 3-5 anys d'experiència laboral relacionada. Es valoren l'interès pels temes globals, la voluntat de treballar interdisciplinàriament, les capacitats de lideratge demostrades i el compromís social.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x