Catalonia Talent

Catalonia Talent

Schneider Electric reforça la seva aposta per Barcelona

25 d'abril de 2022

Articles - Tecnologia

La multinacional francesa Schneider Electric, especialitzada en tecnologies pel sector energètic, obrirà un nou hub digital a Barcelona, que s’ubicarà a l’actual seu de la companyia a la ciutat, al 22@. Segons han detallat en un comunicat, l’empresa contractarà almenys 200 nous professionals tecnològics per gestionar les noves instal·lacions durant el 2022, entre els quals es trobaran perfils diversos com especialistes en infraestructures IT, anàlisi de dades, CRM, ciberseguretat i xarxes, entre altes.

El president de Schneider Electric a la península ibèrica, Josu Ugarte, assegura que el nou hub “està cridat a convertir-se en un referent per a tot l’ecosistema”. Les noves instal·lacions jugaran un paper clau dins l’estructura de l’empresa, ja que lideraran diverses transformacions digitals del grup a escala global, amb una importància rellevant en els camps de la ciberseguretat, el cloud i les dades. Amb l’ampliació de personal que es preveu, Schneider Electric passaria a tenir una plantilla d’uns 500 treballadors a Barcelona. La multinacional francesa dona feina ara mateix a més de 1.600 persones a Catalunya, ja que també disposa de tres fàbriques a Molins de Rei, Capellades i Sant Boi, un centre logístic al municipi santboià i dos centres de servei, un a Rubí i un altre a la capital catalana.

Amb aquest moviment, Schneider Electric se suma a la llista cada vegada més llarga d’empreses internacionals que han decidit obrir un hub d’innovació a Barcelona. Si l’any passat van arribar gegants com Microsoft i Pepsico o empreses com Bitpanda i DE-CIX, enguany AstraZeneca ha obert unes noves instal·lacions, Google ha obert unes noves oficines, Amazon ha anunciat una ampliació de la seva plantilla a la ciutat i Vueling s’ha aliat amb l’Ajuntament per impulsar un nou hub d’innovació digital en aviació.

Nota: metadata

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x