Catalonia Talent

Catalonia Talent

Reus acull el 1r Talent & Knowledge Summit

7 d'abril de 2022

Articles - Cičncia i Coneixement

L'ecosistema emprenedor de Reus se cità aquest dimecres a la seu de la Fira Reus Events, per al primer Summit organizat per la Fundació Impulsa Talentum XXI. L'acte va comptar amb un plat fort, com va ser la ponència central de Michael Blackman, director general de l'I.S.E (Integrated Systems Europe), la fira de l'audiovisual més gran del món, que se celebra cada any a Barcelona. L'acte també comptarà amb la presència i intervencions d'experts en la gestió del talent i la transferència del coneixement a les empreses. Un "pare, un avi, una persona a qui li agrada fer ciclisme" tal i com es va definir, però que també "organitza esdeveniments". En aquest punt va centrar la seva ponència, i com al llarg de vint anys ha aconseguit envoltar-se de talent i valors, per acabar organitzant la fira audiovisual més important del món. Un fet inesperat per a l'audiència va ser quan va regalar a tots els assistents un codi per a accedir a la fira de forma gratuïta.

A l'acte hi varen assistir persones provinents d'empreses, universitats, administracions, centres de recerca i professionals reconeguts, interessats dels temes tractats, centrats en l'objectiu d'ajudar a les organitzacions a créixer i donar eines per fer-les més competitives. Durant la jornada de Reus també es varen exposar les conclusions del darrer congrés adaptades al teixit econòmic local i s'explicaran les últimes tendències empresarials per fomentar el creixement i generar valor.

La primera taula rodona incorporà talent local i català, moderada per Enric Gracia de Talentea, com Àurea Rodríguez, gerent d'Eurecat a Tarragona, o Frederic Llordachs, fundador de Doctoralia, a més d'Albert Riba, fundador de Sapiends MIndset. A la segona taula, moderada per Julià Manzanas, es va debatre entre empreses i projectes innovadors de les comarques de Tarragona, guanyadors de Premis Talent d'anteriors edicions, com Sumosu, Catalunya CleanUp Challenge, Agrolaboral 21 o Oryzit. L'equip de Sumosu, precisament, va poder recollir el Premi Talent Cambra 2021 que se'ls havia atorgat i no havíen pogut recollir.

La capital del Baix Camp ha estat la primera de les deu seus on la Fundació Impulsa Talentum XXI replicarà les jornades del Talent & Knowledge Congress amb l'objectiu principal d'impulsar el teixit empresarial del territori a través de la gestió del talent d'empreses locals. Es pot consultar el programa i formalitzar la inscripció gratuïta a la jornada a través de la pàgina web www.talentknowledgecongress.com.

Contingut relacionat

Carregant...
x