Catalonia Talent

Catalonia Talent

Reus acollirà el Talent & Knowledge Summit el 6 d'abril

25 de març de 2022

Articles - Ciència i Coneixement

El Talent & Knowledge Congress que se celebra anualment tindrà continuïtat a través de les deu jornades del Talent & Knowledge Summits, el primer dels quals tindrà lloc a Reus el proper 6 d'abril. L'esdeveniment se celebrarà a Fira Reus, a partir de les 10 del matí, i comptarà amb la presència del director de la fira internacional ISE, Michael Blackman, així com experts en la gestió del talent i la transferència del coneixement a les empreses, com Àurea Rodríguez, d'Eurecat, Julià Manzanas del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Marta Carrió d'Esade Creapolis, o Frederic Llordachs, de Doctoralia. A més, hi intervindràn Francisco Romañá, d'Orevon, expert en inversions, Enric Gracia de Talentea, Albert Riba de Sàpiens Mindset, al costat de Carles Agustí, director del Talent & Knowledge Congress, i Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, organitzadora de l'esdeveniment.

En aquest enllaç, més informació i inscripcions

Durant la jornada s'exposaran les conclusions del Talent Knowledge Congress adaptades a la indústria local i s’explicaran les últimes tendències empresarials que han d’aplicar les empreses per continuar generant valor i créixer en aquest entorn canviant. En l’esdeveniment hi participaran referents internacionals en gestió de talent i coneixement líders d’empreses locals amb l’objectiu de col·laborar per impulsar el teixit empresarial del territori.

El Reus Talent Knowledge Summit esdevindrà l'espai de trobada entre les organitzacions pioneres que es volen adaptar als nous temps i volen créixer en aquest entorn canviant i altament competitiu posant el focus en la col·laboració, la innovació, els intangibles i molt especialment en el talent de les persones.

Reus serà la primera de les localitats on la Fundació Impulsa Talentum XXI ha programat Summits, i que després arribarà a Manresa, Sant Cugat, Lleida, Badalona, el Vallès, Girona, Sant Cugat, i Barcelona. A la capital hi haurà la jornada a la fira ISE, i una altra al CCIB, a més del II Congrés de talent i coneixement, que tindrà lloc el mes d'octubre a la Llotja de Mar.

Contingut relacionat

Carregant...
x