Catalonia Talent

Catalonia Talent

Reserva Imperial Brut de Rovellats, l'únic cava català amb un Gran Bacchus d'Or, la màxima distinció

24 de maig de 2022

Articles - Gastronomia i alimentació

La XX Edició de Bacchus falla Les Medalles Gran Bacchus d'Or 2022 en tasts a cegues amb gran protagonisme d'Espanya, República Txeca i Portugal al capdamunt del pòdium. Un total de 37 vins han rebut aquesta màxima distinció, un dels quals, el cava Rollevats, és català, el Reserva Imperial Brut 2018. En aquesta XX edició del Concurs Internacional Bacchus s'ha reunit l'elenc més gran de professionals de primer nivell mundial. 
Així va congregar a Madrid del 25 al 28 d'abril Masters of Wine (màxima distinció al sector) per liderar un panell de 70 tastadors, entre els quals figuren els líders d'opinió del planeta més influents (sommeliers, responsables de compres de grups de distribució i institucions vinícoles, i crítics especialitzats) procedents de 13 països: Alemanya, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Eslovàquia, Espanya, Itàlia, Mèxic, Moldàvia, Portugal, República Txeca i Uruguai.
El certamen l'organitza la Unió Espanyola de Catadors i s'han puntuat sis categories: negres, blancs, rosats, escumosos, dolços i vermuts. 

Contingut relacionat

Carregant...
x