Catalonia Talent

Catalonia Talent

RepScan tanca una ronda d'1,2 milions

27 de setembre de 2021

Articles - Tecnologia

La companyia tecnològica catalana RepScan, empresa líder en la millora de la reputació online de particulars i empreses mitjançant l'eliminació de continguts negatius, ha tancat una primera ronda de finançament per 1,2 milions d'euros només 8 mesos després de la seva creació.

Vegeu aquí l'entrevista a Josep Coll, fundador de RepScan

El tancament d'aquesta primera ronda de finançament es va aconseguir poc després que s'anunciés. Això va ser possible gràcies als indicadors econòmics que la companyia havia aconseguit en aquests primers 8 mesos de vida, ja que havia assolit rendibilitat econòmica en només un mes, la qual cosa també va generar un excés de gestió de les entrades.

Els inversors són principalment Business Angels: professionals d'èxit que han donat suport al projecte no només amb diners, sinó també amb la seva experiència professional, actuant com a assessors de l'empresa. De fet, l'excés d'inversió ha permès a l'equip fundador envoltar-se d'assessors de primer nivell que també han col·laborat en l'exitós enlairament de l'empresa, assenyalen des de RepScan.

Entre aquests inversors destaquen noms com Dídac Lee (Inversor i mentor), Javier Llorente (Fundador de Softonic i Business Angel a través del Fons Valderaduey), David López (Doctor en reputació online per Esade i Soci Director de Fhios), Josep María Frigola (exdirector general de Nike Espanya), Javier Asarta (inversor i mentor) i Juan Carlos Tous (fundador de Filmin).

Part del finançament d'aquesta ronda prové de l'administració pública. RepScan ha obtingut un préstec tou de l'Empresa Nacional d'Innovació (ENISA) per un import de 240.000 euros.
La inversió aconseguida es dedicarà a la creació i llançament de serveis de millora de la reputació en línia per a les empreses. D'aquesta manera, RepScan obrirà la seva tecnologia a B2B, creant una nova font d'ingressos recurrents per a la companyia. 

L'objectiu, assenyalen des de la companyia, és convertir RepScan en la referència mundial per a qualsevol persona o empresa que vulgui eliminar continguts d'Internet o controlar la seva reputació negativa a Internet.

"Vam començar amb un equip format només pels fundadors i avui ja som una empresa de més de 12 persones. Això demostra no només la capacitat de RepScan per atreure talent, sinó també que el mercat necessitava una solució com la que ofereix la nostra empresa: eliminar contingut negatiu d'Internet en un temps rècord." explica Josep Coll.

Temes reputació digitalrepscanstartupjosep coll

Contingut relacionat

Carregant...
x