Catalonia Talent

Catalonia Talent

Reig Jofre produirà massivament una vacuna contra la covid-19

15 de desembre de 2020

Articles - Salut

Reig Jofre han tancat un acord amb Janssen Pharmaceutical Companies, de Johnson & Johnson, per a la transferència tecnològica de la producció de la seva candidata a vacuna contra el covid-19 quan sigui aprovada, segons ha informat la companyia catalana a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Segons l'acord, Reig Jofre serà responsable de la formulació i l'envasat de la candidata a vacuna, que serà distribuïda per Janssen i ja està en la fase III de l'assaig clínic. Per fer-ho, el laboratori català compta amb la nova planta que entrarà en funcionament el primer trimestre del 2021, que ha comportat una inversió de 30 milions. Per produir la vacuna caldrà una inversió addicional a la planta que la companyia no ha detallat però que ja s'ha iniciat, i que garantirà el compliment dels nivells de bioseguretat i requeriments per a la vacuna.

Reig Jofré, amb seu a Sant Joan Despí, té una amplia experiència en fabricar productes injectables estèrils i assegura que la seva nova planta d'última generació crea una oportunitat única per contribuir a les necessitats de subministrament ràpid i segur de la vacuna. 

Temes salutcovid19ciènciavacunaReig Jofre

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x