Catalonia Talent

Catalonia Talent

Recta final per presentar projectes: us animem a participar a través de 6 crides sectorials

31 d'agost de 2020

Després d'allargar el termini per circumstàncies relatives a la pandèmia, encarem la recta final per participar als Premis Talent Cambra 2020. El 15 de setembre és la data límit per enviar projectes en qualsevol dels àmbits i categories que contemplem en l'edició d'enguany. Donat que són diversos els premis en els que prendre-hi part, hem elaborat sis vídeos sectorials on diverses personalitats fan una crida a participar:

1. Crida al sector de la indústria i del territori (premis inclosos: Agricultura, Indústria, Ramaderia, Mobilitat, Energia i Cura Animal).

2. Crida al sector de la salut (premis inclosos: Esport, Salut, Tercer Sector, ODS i Medi Ambient).

3. Crida al sector del comerç i del turisme (premis inclosos: Comerç, Turisme, Logística i Serveis, Consum, Gastronomia i Oci).

4. Crida al sector tecnològic (premis inclosos: Internet of Things, Intel·ligència Artificial, Ciberseguretat, 5G, Big Data, Telecomunicacions, Blockchain).

5. Crida al sector científic i del coneixement (premis inclosos: Comunicació, Banca i Finances, Dret, Ensenyament, Transferència Científica, Habitatge i Immobiliària i Igualtat).

6. Crida al sector de les arts i les humanitats (premis inclosos: Curtmetratge, Escultura, Pintura, Moda, Arts Escèniques, Composició Musical, Poesia, Relat, Objectes Singulars i Disseny Gràfic).

Podeu consultar aquests i altres vídeos al nostre canal de YouTube. Segueix-nos!

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x